Waarom kiezen voor ons?

Er zijn veel bedrijven die web-applicaties bouwen, dus zult u waarschijnlijk wel willen weten wat ons anders maakt. Toch? Wat ons anders maakt, is een aantal eenvoudige uitgangspunten.

Onze uitgangspunten:

  • "Schoenmaker, blijf bij je leest": brood haal je bij de bakker, groente bij de groenteboer, drukwerk bij de drukkerij en websites bij Rebel X.
  • Zodra wij weten hoe wij u kunnen helpen, zullen wij ons bewijzen: daadkrachtig, efficiënt en recht door zee.
  • Wij doen wat we beloven, en meer dan dat. Wij gaan niet uit van het principe "uurtje-factuurtje", maar willen dat u als klant meer dan tevreden bent over onze diensten. En dat ook blijft!
  • Wij zullen altijd met u meedenken, maar als u al heel goed weet wat u wilt, zullen wij u niet te zeer lastig vallen met al onze hersenspinsels.
  • Wij gebruiken alleen het beste CMS systeem: Plone. Want veiligheid, kracht en stabiliteit kennen geen compromissen. Punt uit.

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Voor de ontwikkeling van uw website bieden wij een volledig webdesign (functioneel en grafisch ontwerp), met of zonder ontwerp van logo en huisstijl, technische realisatie, implementatie, ontwikkeling van maatwerkfuncties, hosting (op onze eigen servers) en training.

En voor complexere projecten, zoals intranetten, kunnen wij desgewenst nog veel verder gaan: ook procesverbetering en verandermanagement behoren tot onze competenties, zodat een intranet na de oplevering ook werkelijk rendement biedt.

 

<< Over ons . . . . . Onze aanpak >>

  • Rebel X © 2010 - Powered by Plone