Over ons

Rebel X heeft als doelstelling creativiteit en technologie op diverse terreinen te laten samen vloeien, gebruikmakend van en bijdragend aan Open Source technologiën. Onze divisie Web Design & Development richt zich hierbij op de ontwikkeling van web-applicaties.

Wie zijn wij?

 

Wij zijn IT-professionals, gespecialiseerd in de ontwikkeling van de meest veilige, stabiele en gebruiksvriendelijke web-applicaties. Wij zijn een klein team van designers, marketeers, proces-analisten en programmeurs, met als belangrijkste gemeenschappelijke kenmerken: analytisch, eigenwijs, onafhankelijk en rebels. In lijn met onze rebelse natuur, hebben wij een passie voor Open Source technologie.

Wij zijn gevestigd in het Friese Lemmer, maar onze activiteiten strekken zich uit tot ver buiten onze landsgrenzen.

 

Onze missie


Wij kunnen hier natuurlijk een hoogdravende doelstelling definiëren, die niet zou misstaan in een gemiddeld MBA-proefschrift. Maar dat past niet zo bij onze rebelse aard. Wij willen gewoonweg doen waar wij goed in zijn en waar wij ook echt zin in hebben, namelijk het bouwen van web-applicaties waar u iets aan heeft; niet alleen nu, maar ook met het oog op uw toekomstige wensen. Daarbij geldt echter één heel belangrijk criterium: alleen het beste is goed genoeg. Stabiliteit, veiligheid en gebruikersgemak staan daarbij voorop. Vandaar dat wij niet werken met populaire pakketjes zoals Joomla en Wordpress, maar werken wij uitsluitend met Plone!

 

Onze klanten

 

Onze klantenkring is heel gevarieerd: van kleine ondernemingen tot grote multinationals, sportverenigingen, non-profit organisaties, etc.

Voor ons maakt het niet uit of een klant een kleine zelfstandige is, een sportvereniging of een grote multinational. Voor ons is iedere klant uniek en verdient maximaal respect.

 

Waarom kiezen voor ons? >>

  • Rebel X © 2010 - Powered by Plone